Een jaar met onze muze

poster_haverstraat_utrecht

De Bedachtzamen bestaan dit weekend precies een jaar! Een mooi moment dus om even stil te staan bij ons initiatief. Niet zozeer om de vlag uit te hangen, maar om de balans op te maken en tevens te bedenken hoe we de noodzaak tot bedachtzaamheid in de toekomst verder onder de aandacht kunnen brengen.

Millennials nemen de tijd

Het fijnste dat we dit jaar hebben ondervonden, is dat er genoeg steun is voor ons idee. Belangrijk om daarbij te vermelden is dat ook jongeren zich aangesproken voelen door het gedachtegoed. Juist voor de groep twintigers en dertigers van deze tijd, volwassen geworden in een snelle en vluchtige samenleving, is een beetje meer bedachtzaamheid gewenst.

poster_haverstraat_utrecht
Onze poster in de Utrechtse Haverstraat

Vertragen maar bewegen

Het aantal blogs op onze site is niet talrijk, maar het zou in tegenspraak zijn met ons manifest als we ons lieten leiden door productie, hits en statistieken. De creaties komen met de nodige zorgvuldigheid tot stand en zien het levenslicht ‘als de tijd rijp’ is.

Voor komend jaar willen we hier gestaag mee verder gaan. We zijn van plan om ook bijdragen van andere mensen te vragen, die net als ons reflectie en verstilling omarmen. Een nieuwe vorm voor onze ideeën, in video of podcast, sluiten we niet uit.
We willen in ieder geval alle volgers en lezers bedanken. Dat geldt ook zeker voor alle fotografen, kunstenaars en dichters die hun werk belangeloos ter beschikking hebben gesteld.
We hopen iedereen weer eens terug te zien op ons blog.

Bedachtzame groet!

P.S. Onze vijfde nieuwsbrief verschijnt vandaag, meld u gelijk aan voor volgende edities!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.