Nieuws

Bestuurslid gezocht

Voor het bestuur zijn we op termijn op zoek naar een derde bestuurslid, dat met ons mee wil denken. We zoeken een student of afgestuurde die bij voorkeur ervaring heeft met fondsenwerving. Regio: Nijmegen-Arnhem-Utrecht. Reageer via e-mail.
– 31 mei 2019

Stichting De Bedachtzamen is een feit

Op 24 mei 2019 hebben wij ons initiatief omgezet in een heuse stichting. Dit weerspiegelt onze structurele bedoelingen met de Bedachtzamen. Ook geeft het ons meer kansen om, met concrete projecten en ideeën, mee te dingen naar fondsen en subsidies.
– 31 mei 2019

Ingmar Heytze trapt af

Deze week verwelkomden we dichter Ingmar Heytze als eerste gast op de Buitenplaats. Dit leverde een inzichtrijk gesprek op, waarvan we binnenkort het eindresultaat delen.
We kunnen met genoegen melden dat in 2019 Miriam Rasch (filosoof) en Michael Dudok de Wit (animator) hun opwachting doen in Tijdsvensters.
– 21 december 2018

Tijdsvensters, een serie over tijd en reflectie in de kunsten

De tijd houdt ons bezig, laat ons wachten en brengt inspiratie. Ieder mens gaat anders om met dit eeuwenoude fenomeen. Hoe staan we er aan het begin van de 21e eeuw voor? Denkers, dichters en wetenschappers laten we in deze nieuwe interviewserie aan het woord over hun visie op tijd en reflectie.
Filmmaker Anna Peeters was enthousiast voor ons plan en bood zich aan voor de regie. Samen met cameraman Ivan Hidayat vormen ze het filmteam voor de serie. De voormalige priorij op Buitenplaats Doornburgh biedt onze gasten de denkruimte voor oorspronkelijke inzichten en antwoorden. Doornburgh mogen wij trouwens ook als partner verwelkomen.
– 21 december 2018


Op de hoogte blijven van onze artikelen en projecten? Abonneer u op onze kwartaalnieuwsbrief, dit kan ook via het veld hieronder. 👇🏻